Albatros Lift red impulse Low

Op bestelling

Artikelnummer: 64660.

Albatros Lift red impulse Low

93,17

Wissen

Kies aantal

Beschrijving

De revolutie in veiligheidsschoeisel! Geïnspireerd door innovatieve loopschoenen lanceert ALBATROS® dual.IMPULSE, de eerste lijn veiligheidsschoenen met een direct ingespoten tussenzool die bestaat uit twee lagen IMPULSE.FOAM van verschillende dichtheid. IMPULSE.FOAM is de anti-vermoeidheidstechnologie in uw veiligheidsschoen. Dit intelligente zoolconcept biedt alles: maximale demping met energieteruggave, maar ook uitstekende stabiliteit en langdurig comfort. De metaalvrije LIFT RED IMPULSE LOW is nauwelijks van een sportschoen te onderscheiden en heeft een bovenwerk van duurzaam 3D-textiel. Hij is uitgerust met een glasvezel neus en metaalvrije, flexibele FAP® penetratiebescherming, voldoet aan de ESD-vereisten en heeft een ademende functionele voering. De nieuw ontwikkelde, anatomisch gevormde, vochtregulerende ALBATROS® comfit® AIR inlegzool met een antislip textieloppervlak is een verdere plus aan comfort. De comfit® AIR heeft verhogingen in de hiel en de bal en ondersteuning van de voetholte in de lengterichting, die de natuurlijke houding van de voet in de schoen ondersteunen. Dit ontlast de voet en stimuleert de spieren tijdens het lopen. Materiaal van de neus: composiet Materiaal van de tussenzool: composiet  

Specificaties
Maat

, , , , , , , ,

Uitvoering

Veiligheidsklasse

Isonormering

Sectoren

, , , ,

Antistatische schoen

Ademende schoen

Antislip zool

Perforatiebestendig

Metaalvrij

Elektrostatische ontlading

Lichtgewicht schoen

Energie absorptie

Hittebestending

wisselbare inlegzool

Leveringstermijn

Merk

Materiaal van neus

Composiet

De revolutie in veiligheidsschoeisel! Geïnspireerd door innovatieve loopschoenen lanceert ALBATROS® dual.IMPULSE, de eerste lijn veiligheidsschoenen met een direct ingespoten tussenzool die bestaat uit twee lagen IMPULSE.FOAM van verschillende dichtheid.
IMPULSE.FOAM is de anti-vermoeidheidstechnologie in uw veiligheidsschoen. Dit intelligente zoolconcept biedt alles: maximale demping met energieteruggave, maar ook uitstekende stabiliteit en langdurig comfort. De metaalvrije LIFT RED IMPULSE LOW is nauwelijks van een sportschoen te onderscheiden en heeft een bovenwerk van duurzaam 3D-textiel.

Hij is uitgerust met een glasvezel neus en metaalvrije, flexibele FAP® penetratiebescherming, voldoet aan de ESD-vereisten en heeft een ademende functionele voering. De nieuw ontwikkelde, anatomisch gevormde, vochtregulerende ALBATROS® comfit® AIR inlegzool met een antislip textieloppervlak is een verdere plus aan comfort.

De comfit® AIR heeft verhogingen in de hiel en de bal en ondersteuning van de voetholte in de lengterichting, die de natuurlijke houding van de voet in de schoen ondersteunen. Dit ontlast de voet en stimuleert de spieren tijdens het lopen.

Materiaal van de neus: composiet

Materiaal van de tussenzool: composiet

 

Klantenrviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.