Albatros Splendid Green GH Low

Op bestelling

Artikelnummer: 64630.

Albatros Splendid Green GH Low

122,94

Wissen

Kies aantal

Beschrijving

Sportief design en duurzaamheid worden gecombineerd in de albatros SPLENDID GREEN GH LOW S1P ESD HRO SRC lage veiligheidsschoen. De hoogwaardige polyestervezels van het bovenmateriaal Safety Knit GREEN zijn gemaakt van gerecycleerde PET-flessen die licht en zeer soepel zijn, maar toch uiterst duurzaam en ademend. Maximale demping, uitstekende stabiliteit en langdurig comfort worden geboden door de middenzool van innovatief Impulse.Foam, dat meer dan de helft van de tijdens het lopen gegenereerde energie teruggeeft aan de drager. Ondanks het sportieve uiterlijk is er goed voor uw bescherming gezorgd: een glasvezel veiligheidsneus beschermt tegen stoten en druk. Bovendien voorkomt de metaalvrije en flexibele FAP GREEN penetratiebescherming van PET-flessen dat scherpe voorwerpen door de zool dringen, en is zij tevens koude-isolerend en heeft zij een hoog vochtabsorberend vermogen. De ESD-geschikte albatros SPLENDID GREEN GH is uitgerust met de gemakkelijk te reinigen rubberen loopzool XTS, die dankzij het speciaal ontworpen schoenplaatprofiel en de brede flexgroeven een veilige grip op de meest uiteenlopende oppervlakken biedt. Dankzij de metaalvrije afwerking kan de albatros SPLENDID GREEN GH LOW S1P ESD HRO SRC goed gedragen worden door mensen met een allergie, is hij ook zeer geschikt voor metaalgevoelige werkplekken en biedt hij een hoog draagcomfort dankzij de aangename schacht- en tongpolstering. Materiaal van neus: composiet  

Specificaties
Maat

, , , , , , , , , , ,

Uitvoering

Ook voor dames of unisex

Veiligheidsklasse

Isonormering

Sectoren

, ,

Ademende schoen

Antislip zool

Perforatiebestendig

Metaalvrij

Elektrostatische ontlading

Lichtgewicht schoen

Energie absorptie

Koude isolerend

Hittebestending

wisselbare inlegzool

Leveringstermijn

Materiaal van neus

Composiet

Merk

Sportief design en duurzaamheid worden gecombineerd in de albatros SPLENDID GREEN GH LOW S1P ESD HRO SRC lage veiligheidsschoen. De hoogwaardige polyestervezels van het bovenmateriaal Safety Knit GREEN zijn gemaakt van gerecycleerde PET-flessen die licht en zeer soepel zijn, maar toch uiterst duurzaam en ademend.

Maximale demping, uitstekende stabiliteit en langdurig comfort worden geboden door de middenzool van innovatief Impulse.Foam, dat meer dan de helft van de tijdens het lopen gegenereerde energie teruggeeft aan de drager. Ondanks het sportieve uiterlijk is er goed voor uw bescherming gezorgd: een glasvezel veiligheidsneus beschermt tegen stoten en druk.

Bovendien voorkomt de metaalvrije en flexibele FAP GREEN penetratiebescherming van PET-flessen dat scherpe voorwerpen door de zool dringen, en is zij tevens koude-isolerend en heeft zij een hoog vochtabsorberend vermogen. De ESD-geschikte albatros SPLENDID GREEN GH is uitgerust met de gemakkelijk te reinigen rubberen loopzool XTS, die dankzij het speciaal ontworpen schoenplaatprofiel en de brede flexgroeven een veilige grip op de meest uiteenlopende oppervlakken biedt. Dankzij de metaalvrije afwerking kan de albatros SPLENDID GREEN GH LOW S1P ESD HRO SRC goed gedragen worden door mensen met een allergie, is hij ook zeer geschikt voor metaalgevoelige werkplekken en biedt hij een hoog draagcomfort dankzij de aangename schacht- en tongpolstering.

Materiaal van neus: composiet

 

Klantenrviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.