Albatros Timber Low

Op bestelling

Artikelnummer: 64133.

Albatros Timber Low

98,11

Wissen

Kies aantal

Beschrijving

Trekkingschoenen waren het voorbeeld voor design en structuur. Want in zulke schoenen is, behalve een sportieve uitstraling, maximaal comfort en bijzonder draaggemak bij minimale belasting van de voet - ook bij langere inspanning - van het allergrootste belang. De schacht van de TIMBER LOW bestaat uit geolied, zacht runderleder met slijtvaste textielen elementen. Het antislip, zelfreinigende zoolprofiel van de TPU-loopzool beschikt over optimaal vloeistof afstotende eigenschappen (ruitenwisser-effect). Stilstaand water wordt langs de zijkanten van de schoen weggeleid, waardoor aquaplaning wordt voorkomen. Ook is de zool olie- en benzinebestendig en antistatisch. De BreathActive voering loopt door tot aan de tenen en zorgt voor droge voeten en veel draagcomfort, ook op hele lange werkdagen. De perfecte bescherming van de drager - bij iedere ontwikkeling van ALBATROS® altijd in het middelpunt - is bij deze serie de belangrijkste zelfsprekendheid. Materiaal van de neus: composiet Materiaal van de tussenzool: composiet    

Specificaties
Maat

, , , , , , , ,

Uitvoering

Veiligheidsklasse

Isonormering

Sectoren

, , , , , ,

Water afstotend schoen

Antistatische schoen

Ademende schoen

Antislip zool

Perforatiebestendig

Energie absorptie

Leder

Leveringstermijn

Merk

Materiaal van neus

Composiet

Trekkingschoenen waren het voorbeeld voor design en structuur. Want in zulke schoenen is, behalve een sportieve uitstraling, maximaal comfort en bijzonder draaggemak bij minimale belasting van de voet – ook bij langere inspanning – van het allergrootste belang.

De schacht van de TIMBER LOW bestaat uit geolied, zacht runderleder met slijtvaste textielen elementen. Het antislip, zelfreinigende zoolprofiel van de TPU-loopzool beschikt over optimaal vloeistof afstotende eigenschappen (ruitenwisser-effect). Stilstaand water wordt langs de zijkanten van de schoen weggeleid, waardoor aquaplaning wordt voorkomen.

Ook is de zool olie- en benzinebestendig en antistatisch. De BreathActive voering loopt door tot aan de tenen en zorgt voor droge voeten en veel draagcomfort, ook op hele lange werkdagen. De perfecte bescherming van de drager – bij iedere ontwikkeling van ALBATROS® altijd in het middelpunt – is bij deze serie de belangrijkste zelfsprekendheid.

Materiaal van de neus: composiet

Materiaal van de tussenzool: composiet

 

 

Klantenrviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.