Albatros Titan

Op bestelling

Artikelnummer: 590880.

Albatros Titan

72,78

Wissen

Kies aantal

Beschrijving

Onze veiligheidslaars TITAN zorgt voor de beste veiligheidsstandaards, wanneer je die het meest nodig hebt: TITAN heeft een stalen neus en een stalen tussenzool, een sterk geprofileerde, schokabsorberende loopzool en een schacht van ELASTOPAN® van BASF en hoogwaardig polyurethaan. Daarmee voldoet deze veiligheidslaars aan de vereisten van de veiligheidsklasse 5 en biedt hij anti-slipwerking cat. SRC. Bovendien is hij thermisch isolerend en beschikt onder andere over een anatomisch gevormde inlegzool en een sneldrogende, slijtvaste binnenvoering. TITAN is je betrouwbare werkpartner voor als je de allerbeste bescherming nodig hebt! materiaal van de neus: staal materiaal van de tussenzool: staal    

Specificaties
Maat

, , , , , , , , , ,

Uitvoering

Veiligheidsklasse

Isonormering

Sectoren

, , , ,

Waterbestendig

Antistatische schoen

Antislip zool

Perforatiebestendig

Energie absorptie

Koude isolerend

wisselbare inlegzool

Leveringstermijn

Merk

Materiaal van neus

Staal

Onze veiligheidslaars TITAN zorgt voor de beste veiligheidsstandaards, wanneer je die het meest nodig hebt: TITAN heeft een stalen neus en een stalen tussenzool, een sterk geprofileerde, schokabsorberende loopzool en een schacht van ELASTOPAN® van BASF en hoogwaardig polyurethaan. Daarmee voldoet deze veiligheidslaars aan de vereisten van de veiligheidsklasse 5 en biedt hij anti-slipwerking cat. SRC.

Bovendien is hij thermisch isolerend en beschikt onder andere over een anatomisch gevormde inlegzool en een sneldrogende, slijtvaste binnenvoering. TITAN is je betrouwbare werkpartner voor als je de allerbeste bescherming nodig hebt!

materiaal van de neus: staal

materiaal van de tussenzool: staal

 

 

Klantenrviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.