Albatros Ultratrail Black Low

Op bestelling

Artikelnummer: 64620.

Albatros Ultratrail Black Low

99,68

Wissen

Kies aantal

Beschrijving

Outdoor. Indoor. Work. Offroad. Betrouwbare bescherming. Geen compromissen. Waar andere schoenen het opgeven, komen onze XTS TRAIL modellen juist net op gang. De XTS TRAIL loopzool combineert alle eigenschappen die voor bescherming bij het werken - binnen en buiten - en voor de allerhardste omstandigheden op outdoorgebied belangrijk zijn: de schoen is anti-slip en slijtvast, tot 300°C hittebestendig en heeft een speciaal ontwikkeld noppenprofiel met brede flexgroeven en waterafstotende kenmerken. Daarnaast is de XTS TRAIL VOORZIEN van ESD, een beschermneus van glasvezel en FAP®-anti-perforatiebescherming om aan de strengste veiligheidseisen te voldoen. De tussenzool van IMPULSE.FOAM® reageert op elke stap met een energie-impuls en zorgt voor maximale demping, uitstekende stabiliteit en langdurig comfort. De ULTRATRAIL BLACK LOW bestaat volledig uit runderleer met slijtvaste elementen van textiel. Hij valt op door zijn ontwerp in de signaalkleur zwart-rood. Dit model is verkrijgbaar in zowel dames- als herenmaten. In de damesmaten heeft het een speciale pasvorm en aan de behoeften van de vrouwelijke voet aangepaste ondersteuning. De anatomisch gevormde inlegzool comfit®AIR en de zachte schacht- en tongvoering zorgen voor extra comfort. Waarheen je (werk-)weg ook gaat: XTS TRAIL staat je rotsvast ter tijde! materiaal van de neus: composiet materiaal van de tussenzool: composiet  

Specificaties
Maat

, , , , , , , , , , ,

Uitvoering

Ook voor dames of unisex

Veiligheidsklasse

Isonormering

Sectoren

, , , , ,

Water afstotend schoen

Antistatische schoen

Ademende schoen

Antislip zool

Perforatiebestendig

Metaalvrij

Elektrostatische ontlading

Energie absorptie

Combinatie leder Textiel

Hittebestending

wisselbare inlegzool

Leveringstermijn

Merk

Materiaal van neus

Composiet

Outdoor. Indoor. Work. Offroad. Betrouwbare bescherming. Geen compromissen. Waar andere schoenen het opgeven, komen onze XTS TRAIL modellen juist net op gang. De XTS TRAIL loopzool combineert alle eigenschappen die voor bescherming bij het werken – binnen en buiten – en voor de allerhardste omstandigheden op outdoorgebied belangrijk zijn: de schoen is anti-slip en slijtvast, tot 300°C hittebestendig en heeft een speciaal ontwikkeld noppenprofiel met brede flexgroeven en waterafstotende kenmerken.

Daarnaast is de XTS TRAIL VOORZIEN van ESD, een beschermneus van glasvezel en FAP®-anti-perforatiebescherming om aan de strengste veiligheidseisen te voldoen.

De tussenzool van IMPULSE.FOAM® reageert op elke stap met een energie-impuls en zorgt voor maximale demping, uitstekende stabiliteit en langdurig comfort.

De ULTRATRAIL BLACK LOW bestaat volledig uit runderleer met slijtvaste elementen van textiel. Hij valt op door zijn ontwerp in de signaalkleur zwart-rood. Dit model is verkrijgbaar in zowel dames- als herenmaten. In de damesmaten heeft het een speciale pasvorm en aan de behoeften van de vrouwelijke voet aangepaste ondersteuning. De anatomisch gevormde inlegzool comfit®AIR en de zachte schacht- en tongvoering zorgen voor extra comfort. Waarheen je (werk-)weg ook gaat: XTS TRAIL staat je rotsvast ter tijde!

materiaal van de neus: composiet

materiaal van de tussenzool: composiet

 

Klantenrviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.