Kiepcontainer Type Expo 225 (0,225m³), vuurverzinkt, (afrolmechanisme met manuele ontgrendeling)

Kiepcontainer Type Expo 225 (0,225m³), vuurverzinkt, (afrolmechanisme met manuele ontgrendeling)

954,83

Kies aantal

Beschrijving

Kiepcontainer Type Expo 225 (0,225m³), vuurverzinkt,  (afrolmechanisme met manuele ontgrendeling) De compacte kieper met afrolsysteem - gunstig lastzwaartepunt - kiepen op elke hoogte met trekkoord vanaf bestuurderstoel - plaatstaal met rondom randprofiel - stabiel basisframe met inrijdkokers - beveiligd tegen onbedoeld afglijden en kiepen - achterafmontage van wielen mogelijk - Draagkracht: 750kg -  volume: 0,225m³ - hoogte kiepzijde: 455mm Prijs is INCLUSIEF transport en BTW In onze productcataloog kunt u een totaaloverzicht terugvinden van hetgeen we kunnen aanbieden. Vraag vrijblijvende offertes aan. Wij kunnen u ook video’s bezorgen om u een beter beeld te geven. Opties:

  • EXPO 150-275: 2 zwenk- en 2 draagwielen van polyamide Ø 100 mm, waarvan één zwenkwiel met vergrendeling - bouwhoogte 125 mm: 199,06€
  • verzinkt deksel, 2-zijdig te openen: 223,90€
  • olie- en waterdicht: 91€
Extra info omtrent Afrolmechanisme met manuele ontgrendeling: Kiepcontainer met afrolsystem voor een behoedzame lediging die de heftruck ontziet en het automatisch terugzwenken van de containerbak in de uitgangspositie. Door het gunstige lastpunt wordt de draagkracht van de vorkheftruck volledig benut en kan met behulp van de trekkabelontgrendeling ook op grote hoogte worden geleegd.

Kiepcontainer Type Expo 225 (0,225m³), vuurverzinkt,  (afrolmechanisme met manuele ontgrendeling)

De compacte kieper met afrolsysteem

– gunstig lastzwaartepunt

– kiepen op elke hoogte met trekkoord vanaf bestuurderstoel

– plaatstaal met rondom randprofiel

– stabiel basisframe met inrijdkokers

– beveiligd tegen onbedoeld afglijden en kiepen

– achterafmontage van wielen mogelijk

– Draagkracht: 750kg

–  volume: 0,225m³

– hoogte kiepzijde: 455mm

Prijs is INCLUSIEF transport en BTW

In onze productcataloog kunt u een totaaloverzicht terugvinden van hetgeen we kunnen aanbieden. Vraag vrijblijvende offertes aan.

Wij kunnen u ook video’s bezorgen om u een beter beeld te geven.

Opties:

  • EXPO 150-275: 2 zwenk- en 2 draagwielen van polyamide Ø 100 mm, waarvan één zwenkwiel met vergrendeling – bouwhoogte 125 mm: 199,06€
  • verzinkt deksel, 2-zijdig te openen: 223,90€
  • olie- en waterdicht: 91€

Extra info omtrent Afrolmechanisme met manuele ontgrendeling:

Kiepcontainer met afrolsystem voor een behoedzame lediging die de heftruck ontziet en het automatisch terugzwenken van de containerbak in de uitgangspositie. Door het gunstige lastpunt wordt de draagkracht van de vorkheftruck volledig benut en kan met behulp van de trekkabelontgrendeling ook op grote hoogte worden geleegd.

Klantenrviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling voor "Kiepcontainer Type Expo 225 (0,225m³), vuurverzinkt, (afrolmechanisme met manuele ontgrendeling)"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algemene tevredenheid
Prijs
Service