Puma/albatros Evercushion Custom Fit High

Op bestelling

Artikelnummer: 699900.

Puma/albatros Evercushion Custom Fit High

16,27

Wissen

Kies aantal

Beschrijving

De EVERCUSHION Custom Fit inlegzolen passen zich optimaal aan de behoeften van uw voeten aan en verhogen het draagcomfort aanzienlijk.Het zeer goed ademende schuim biedt zeer goede dempingseigenschappen, terwijl het antibacteriële textieloppervlak voor een goede klimaatregulering zorgt en de vorming van geurtjes minimaliseert. dankzij de verschillende uitvoeringen (LOW-rood, MID-groen, HIGH-geel) van de binnenzool wordt uw schoen optimaal aangepast aan de behoeften van uw voeten en wordt het draagcomfort aanzienlijk verhoogd. het ergonomische ontwerp en de verschillend gevormde steunzolen bieden zeer goede dempingseigenschappen, ontlasten de gewrichten en houden zo de prestaties van de drager op peil zeer goed ademend schuim en antibacterieel textieloppervlak zorgen voor een goede klimaatregeling en minimaliseren de opbouw van geurtjes Leer het verschil Custom Fit Low (Rood): Licht geprononceerde steunzool voor de brede voet of platvoet. Custom Fit Mid (Groen): Eenvoudige steunzool voor de normale voet. Custom Fit High (geel): Sterke ondersteuning van de voetboog voor smalle of holle voeten.

Specificaties
Maat

, , , , , , , , , , , , , ,

Ook voor dames of unisex

Leveringstermijn

Merk

De EVERCUSHION Custom Fit inlegzolen passen zich optimaal aan de behoeften van uw voeten aan en verhogen het draagcomfort aanzienlijk.Het zeer goed ademende schuim biedt zeer goede dempingseigenschappen, terwijl het antibacteriële textieloppervlak voor een goede klimaatregulering zorgt en de vorming van geurtjes minimaliseert.

dankzij de verschillende uitvoeringen (LOW-rood, MID-groen, HIGH-geel) van de binnenzool wordt uw schoen optimaal aangepast aan de behoeften van uw voeten en wordt het draagcomfort aanzienlijk verhoogd.
het ergonomische ontwerp en de verschillend gevormde steunzolen bieden zeer goede dempingseigenschappen, ontlasten de gewrichten en houden zo de prestaties van de drager op peil
zeer goed ademend schuim en antibacterieel textieloppervlak zorgen voor een goede klimaatregeling en minimaliseren de opbouw van geurtjes

Leer het verschil
Custom Fit Low (Rood): Licht geprononceerde steunzool voor de brede voet of platvoet.
Custom Fit Mid (Groen): Eenvoudige steunzool voor de normale voet.
Custom Fit High (geel): Sterke ondersteuning van de voetboog voor smalle of holle voeten.

Klantenrviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.