Sievi Roller High + S3

Op bestelling

Artikelnummer: 52185.

Sievi Roller High + S3

246,92

Wissen

Kies aantal

Beschrijving

Het Roller High model is uitgerust met het eenvoudige BOA®-mechanisme: draai aan de verstelknop en uw schoenen krijgen de perfecte pasvorm. De voet heeft een teenbescherming van licht materiaal en stalen tussenzolen die beschermen tegen indringing. Het enkelgedeelte van traagschuim past zich aan de vorm van uw voet aan en voorkomt enkelletsels door de voet en de enkel te beschermen tegen stoten. De door Sievi ontwikkelde 3D-dry® voering verplaatst het vocht van het voetoppervlak naar de tweede laag van het voeringmateriaal en van daaruit via de bovenconstructie tot buiten de schoen. Het door Sievi ontwikkelde microporeuze FlexStep®-zoolmateriaal behoudt zijn uitstekende schokdemping en flexibiliteit ook bij vorst. De constructie van de FlexStep® verende zool voorkomt belasting van de voeten en de ruggengraat en dempt schokken. Alle Sievi schoenen zijn voorzien van FlexStep® verende zolen. Materiaal van de neus: composiet Materiaal van de tussenzool: staal Bovenmateriaal: PU-gecoat leer, microvezel

Specificaties
Ademende schoen

Antislip zool

Antistatische schoen

BOA

Combinatie leder Textiel

Elektrostatische ontlading

Energie absorptie

Isonormering

Maat

, , , , , , , , , , , ,

Materiaal van neus

Composiet

Merk

Ook voor dames of unisex

Perforatiebestendig

Sectoren

, , , , , ,

Soft impact schuimrubber

Uitvoering

Veiligheidsklasse

Water afstotend schoen

Bescherming tegen olie

wisselbare inlegzool

Chemicaliën bestendig

Het Roller High model is uitgerust met het eenvoudige BOA®-mechanisme: draai aan de verstelknop en uw schoenen krijgen de perfecte pasvorm. De voet heeft een teenbescherming van licht materiaal en stalen tussenzolen die beschermen tegen indringing. Het enkelgedeelte van traagschuim past zich aan de vorm van uw voet aan en voorkomt enkelletsels door de voet en de enkel te beschermen tegen stoten.
De door Sievi ontwikkelde 3D-dry® voering verplaatst het vocht van het voetoppervlak naar de tweede laag van het voeringmateriaal en van daaruit via de bovenconstructie tot buiten de schoen.
Het door Sievi ontwikkelde microporeuze FlexStep®-zoolmateriaal behoudt zijn uitstekende schokdemping en flexibiliteit ook bij vorst. De constructie van de FlexStep® verende zool voorkomt belasting van de voeten en de ruggengraat en dempt schokken. Alle Sievi schoenen zijn voorzien van FlexStep® verende zolen.
Materiaal van de neus: composiet
Materiaal van de tussenzool: staal
Bovenmateriaal: PU-gecoat leer, microvezel

Klantenrviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling voor "Sievi Roller High + S3"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algemene tevredenheid
Prijs
Service