Sievi Roller XL+

Op bestelling

Artikelnummer: 52156.

Sievi Roller XL+

217,43

Wissen

Kies aantal

Beschrijving

De Sievi Roller is uitgerust met het duurzame en eenvoudig te gebruiken, gepatenteerde BOA® spanmechanisme. Het BOA® mechanisme betekent gemak voor de gebruiker van veiligheidsschoenen: door aan de verstelknop te draaien maakt u de schoen precies passend voor uw voet. Ook het uittrekken van de schoenen gaat snel en gemakkelijk: het mechanisme ontspant door de rol op te lichten. Brede XL-leest: Het Sievi XL programma biedt extra ruimte en dus meer comfort voor voet en tenen doordat de leest breder is dan de standaard normen. Deze modellen worden in de productnaam aangeduid met de letters “XL”. De door Sievi ontwikkelde 3D-dry® voering verplaatst het vocht van het voetoppervlak naar de tweede laag van het voeringmateriaal en van daaruit via de bovenconstructie tot buiten de schoen. Het door Sievi ontwikkelde microporeuze FlexStep®-zoolmateriaal behoudt zijn uitstekende schokdemping en flexibiliteit ook bij vorst. De constructie van de FlexStep® verende zool voorkomt belasting van de voeten en de ruggengraat en dempt schokken. Alle Sievi schoenen zijn voorzien van FlexStep® verende zolen. Materiaal van de neus: composiet Materiaal van de tussenzool: composiet Bovenmateriaal: PU gecoat leer, microvezel

Specificaties
Ademende schoen

Antislip zool

Antistatische schoen

Bescherming tegen olie

BOA

Combinatie leder Textiel

Elektrostatische ontlading

Energie absorptie

Isonormering

Maat

, , , , , , , ,

Materiaal van neus

Composiet

Merk

Perforatiebestendig

Sectoren

, , ,

Soft impact schuimrubber

Uitvoering

Veiligheidsklasse

Water afstotend schoen

wisselbare inlegzool

Chemicaliën bestendig

De Sievi Roller is uitgerust met het duurzame en eenvoudig te gebruiken, gepatenteerde BOA® spanmechanisme. Het BOA® mechanisme betekent gemak voor de gebruiker van veiligheidsschoenen: door aan de verstelknop te draaien maakt u de schoen precies passend voor uw voet. Ook het uittrekken van de schoenen gaat snel en gemakkelijk: het mechanisme ontspant door de rol op te lichten.
Brede XL-leest: Het Sievi XL programma biedt extra ruimte en dus meer comfort voor voet en tenen doordat de leest breder is dan de standaard normen. Deze modellen worden in de productnaam aangeduid met de letters “XL”.

De door Sievi ontwikkelde 3D-dry® voering verplaatst het vocht van het voetoppervlak naar de tweede laag van het voeringmateriaal en van daaruit via de bovenconstructie tot buiten de schoen.
Het door Sievi ontwikkelde microporeuze FlexStep®-zoolmateriaal behoudt zijn uitstekende schokdemping en flexibiliteit ook bij vorst. De constructie van de FlexStep® verende zool voorkomt belasting van de voeten en de ruggengraat en dempt schokken. Alle Sievi schoenen zijn voorzien van FlexStep® verende zolen.
Materiaal van de neus: composiet
Materiaal van de tussenzool: composiet
Bovenmateriaal: PU gecoat leer, microvezel

Klantenrviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling voor "Sievi Roller XL+"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algemene tevredenheid
Prijs
Service