Steekwagen voor (de)palletiseren met luchtbanden. Draagvermogen: 250kg

Op bestelling

Artikelnummer: 810401001.

Steekwagen voor (de)palletiseren met luchtbanden. Draagvermogen: 250kg

473,79

Kies aantal

Beschrijving

Steekwagen voor (de)palletiseren met luchtbanden. Draagvermogen: 250kg Reeks ontworpen om een lading moeiteloos te palletiseren of te depalletiseren door de steekwagen op de grond te laten staan zonder dat de steekwagen van de pallet moet worden opgetild of neergelaten. Werking: door het kantelen van de steekwagen kan men de laadklep onder de lading schuiven. Dankzij deze schuifbeweging kan de steekwagen moeiteloos worden gebruikt bij het plaatsen of verwijderen van een lading van een pallet. De wielen blijven op de grond tijdens het hele behandelingsproces. Uitgerust met benaderingswielen om de steekwagen moeiteloos zo dicht mogelijk bij de last te plaatsen. Met gesloten handgrepen kan de positie van de handen worden aangepast terwijl de lading wordt gehanteerd. Hoog frame voor het hanteren van omvangrijke ladingen. Mechanisch gelaste structuur in Ø 25 mm buis. Inclusief transport en BTW VIDEO  

Steekwagen voor (de)palletiseren met luchtbanden. Draagvermogen: 250kg

Reeks ontworpen om een lading moeiteloos te palletiseren of te depalletiseren door de steekwagen op de grond te laten staan zonder dat de steekwagen van de pallet moet worden opgetild of neergelaten.
Werking: door het kantelen van de steekwagen kan men de laadklep onder de lading schuiven. Dankzij deze schuifbeweging kan de steekwagen moeiteloos worden gebruikt bij het plaatsen of verwijderen van een lading van een pallet. De wielen blijven op de grond tijdens het hele behandelingsproces.
Uitgerust met benaderingswielen om de steekwagen moeiteloos zo dicht mogelijk bij de last te plaatsen.
Met gesloten handgrepen kan de positie van de handen worden aangepast terwijl de lading wordt gehanteerd.
Hoog frame voor het hanteren van omvangrijke ladingen.
Mechanisch gelaste structuur in Ø 25 mm buis.

Inclusief transport en BTW

VIDEO

 

Klantenrviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling voor "Steekwagen voor (de)palletiseren met luchtbanden. Draagvermogen: 250kg"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algemene tevredenheid
Prijs
Service