Contacteer ons

Over ons

Over Gasboerke

Mijn jarenlange sectorervaring (in september 2022 zal het 15jaar zijn) wil ik graag met u delen, teneinde u een zo uitgebreid en accuraat mogelijk gamma ‘gassen en aanverwante producten’ voor te stellen. Dit arsenaal aan producten en diensten richt zich niet uitsluitend tot particulieren, maar eveneens tot zelfstandigen, als KMO’s, …

Om dit aanbod kracht en doeltreffendheid te geven is er in de eerste plaats de nood aan betrouwbare leveranciers met jarenlange ervaring in topproducten, gelinkt aan scherpe prijzen.

Mag ik u voostellen om samen met mij het gamma aan diensten en leveranciers te overlopen:

Gassen

  • Gasflessen met gebruiksrecht: een deel van het assortiment zijn kleine gasflessen van 5L-10L-20L waarvoor geen huur dient te worden betaald, maar waarbij men mits het betalen van een gebruiksrecht kan beschikken over een gasfles(sen zonder zich zorgen te moeten maken over de kosten van onderhoud/herkeur …
  • Gasflessen met waarborg: daarnaast bieden wij ook een gamma van CO2 (koolzuur), helium en koelgassen aan, gekoppeld aan een waarborg.
  • Professioneel maatwerk mogelijk: maak gebruik van een vrijblijvende offerte voor wat betreft prijsvorming inzake omvangrijkere volumes aan gasflessen.

Drukregelaars

De zorg om drukregelaars/ontspanners hebben we toevertrouwd aan GCE. GCE is marktleider in materiaal voor snijden en lassen en in het vervaardigen van ventielen.
Op onze webshop kunt u reeds een greep uit dat assortiment van kwalitatieve drukregelaars ,aan scherpe prijzen, terugvinden. Naast dit assortiment kunnen we ook nog tal van andere modellen bezorgen. Gelieve hiervoor het aanvraagformulier in te vullen.

Steekwagens voor gasflessen

We steken – in alle bescheidenheid – niet onder stoelen of banken dat we met dit aanbod het meest uitgelezen online gamma ‘steekwagens’ aanbieden, gaande van eenvoudige modellen tot modellen met kantelassistentie, hefassistentie en modellen met hijsfunctie.

Gasflessen opslagcontainers, wandhouder en staander

Gasflessen vallen onder de zogenaamde gevaarlijke stoffen. Bij uitbreiding moeten we het dan ook hebben over de in overweging te nemen veiligheidsmaatregelen. Om hieraan tegemoet te komen, kunnen we u een uitgebreid assortiment aan opslagcontainers aanbieden. In dezelfde adem vindt u bovendien een bijkomend aanbod aan wandhouders en staanders om gasflessen op een verantwoorde en veilige manier te stockeren in uw magazijnen.

Veiligheidsschoenen (de ‘kwaliteitssterren’ uit ons aanbod 😊)

  • Puma: Puma zou Puma niet zijn als ze los van hun wereldwijd aanbod aan kwalitatieve sportschoenen ook geen uitstekend assortiment aan veiligheidsschoenen in hun aanbod hadden, met als toetje de ‘Puma-elegantie’
  • Albatros: heeft wellicht een iets minder sterk luidende naambekendheid, doch staat binnenin de Puma-groep, bekend voor zijn ijzersterke kwaliteits- en duurzaamheidsnormen.
  • Steel Blue: In de bouw-, olie- en gassector kan men moeilijk omheen dé Australische producent van veiligheidsschoenen. Ze staan niet enkel garant voor comfortabele, duurzame werkschoenen maar willen daarnaast ook nog een maatschappelijke rol vervullen. Zo steunen zij verschillende goede doelen. Zo bijvoorbeeld gaat een deel van de opbrengst van de Southern Pink Ladies-schoen naar Pink Ribbon (= De nationale organisatie in de strijd tegen borstkanker in samenwerking met de Koning Boudewijstichting.)
  • Sievi: de top veiligheidsschoenen uit Noord-Europa hebben we recent toegevoegd aan ons gamma. Is één van de enige fabrikanten van veiligheidsschoenen die alles nog in eigen beheer doet. Van productie tot distributie. Zijn schoenen van hoogstaande kwaliteit met tal van gepatenteerde innovaties die ervoor zorgen dat het langdurig dragen van werkschoenen geen probleem meer is.

Veiligheidshandschoenen

Of u nu op zoek bent naar “bescherming tegen mechanische risico’s of naar veiligheid in de omgang met chemicaliën of snijbescherming” in ons brede aanbod aan veiligheidshandschoenen vindt u voor elke toepassing de juiste oplossing.

En zeg nu niet: een veiligheidshandschoen is toch maar een veiligheidshandschoen, so what? Om deze misvatting te ontzenuwen hebben we ons daarom ook doelbewust, – wat zeg ik? – met opzet beperkt tot slechts 2 merken. Maar wat voor merken?

  • Showa: ALTIJD INNOVEREN. NOOIT IMITEREN. Showa staat voor de hoogste mate van handbescherming en innovatie. Elke mogelijke weerstandstest wordt in eigen laboratoria gecheckt en gedubbelcheckt, om ervoor te zorgen dat elke handschoen geschikt is voor het werk waarvoor ze zijn bestemd.
  • Uvex: De bescherming van de handen – het extreme belang hoef ik niet te onderstrepen – vereist de meest hoogwaardige kwaliteit. Uvex safety gloves, het kenniscentrum voor werkhandschoenen, is de grootste fabrikant van veiligheidshandschoenen in Europa met “deutsche Gründlichkeit” als basiskenmerk.

Glow in the dark kledij

Van UNICITEIT gesproken: De ‘Hydrowear Glow in the dark’ collection is dermate uniek omdat het materiaal zichzelf binnen 10 minuten oplaadt via kunstlicht of daglicht (luminicerend).
Interesse in de in het oog springende eigenschappen van deze lichtgevende veiligheidskledij? Een overzicht: we hebben het over een gloeitijd van 8 uur; er is geen behoefte aan energieverslindende batterijen of accu’s; we mikken op een levensduur van 100 wasbeurten of 10 jaar; en niet te vergeten een niet te versmaden zichtbaarheid tot 350 meter.
Glow in the dark is in combinatie met fluoricerend doek en reflectie volgens EN ISO 20471 gecertificeerd. Glow in the dark is toegestaan bij Rijkswaterstaat.
Mensen zijn de belangrijkste arbeidsgrondstof, zo ook uw medewerkers. Geef ze daarom wat hen toekomt. De drager van ‘Glow in the dark’ is vele malen beter en eerder zichtbaar in het donker, zelfs zonder reflectie door autoverlichting. Dit betekent: VEILIGER WERKEN!

Heftruck Aanbouwapparatuur- Milieu-opslagtechniek en containers voor gevaarlijke stoffen en recycleerbare stoffen

Op eenvoudig verzoek gelieve het aanvraagformulier aan te klikken kunnen we naast het standaard gamma ook de hierboven vermelde producten aanbieden

Iedereen aan de drank met een ‘Bubliq’ koolzuurapparaat

In onze zoektocht naar een valabele partner zijn we gezwicht voor de competentie van het Deense merk Bubliq. De Bubliq drink carbonator is meer dan alleen een frisdrankmaker. De Bubliq is een drink carbonator die minimalistisch design, gebruiksgemak en unieke functionaliteit combineert. Met ‘s werelds dunste soda maker kunt u bruis toevoegen aan AL uw dranken. Maak van uw wijn mousserende wijn of maak bruisende limonade. U kunt zelf frisdranken koolzuurhoudend maken met verse groenen en fruit! Is nog nooit zo eenvoudig geweest om zelf uw heerlijk drankje te maken. Dit kan perfect ook op uw keukentafel staan dankzij ons aanbod van 425gram CO2 gasflessen.

EXTRA PRODUCTEN

In de mate van wat haalbaar is kunnen we uw steun en toeverlaat zijn in uw zoektocht naar een gepast aanbod aan aanverwante sectorproducten, als daar zijn lasdraad en baguettes…….Aarzel niet om ons ingesloten aanvraagformulier over te maken ingeval u meer info wenst omtrent 1 van onze producten. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

PARTNERS/VERDELERS GEZOCHT

Teneinde onze toekomstige expansieplannen verder vorm te geven zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste partners/verdelers in Vlaanderen, die ons gamma verder gestalte wensen te geven in hun regio. Ook aanleunende of afgeleide producten of diensten kunnen het voorwerp uitmaken van een lucratieve samenwerking. Neem vrijblijvend contact met ons op via bijgaand aanvraagformulier.