Contacteer ons

Over ons

Over Gasboerke

Mijn jarenlange sectorervaring (in september 2022 zal het 15jaar zijn) wil ik graag met u delen, teneinde u een zo uitgebreid en accuraat mogelijk gamma ‘gassen en aanverwante producten’ voor te stellen. Dit arsenaal aan producten en diensten richt zich niet uitsluitend tot particulieren, maar eveneens tot zelfstandigen, als KMO’s, …

Om dit aanbod kracht en doeltreffendheid te geven is er in de eerste plaats de nood aan betrouwbare leveranciers met jarenlange ervaring in topproducten, gelinkt aan scherpe prijzen.

Mag ik u voostellen om samen met mij het gamma aan diensten en leveranciers te overlopen:

Gassen

  • Gasflessen met gebruiksrecht: een deel van het assortiment zijn kleine gasflessen van 5L-10L-20L waarvoor geen huur dient te worden betaald, maar waarbij men mits het betalen van een gebruiksrecht kan beschikken over een gasfles(sen zonder zich zorgen te moeten maken over de kosten van onderhoud/herkeur …
  • Gasflessen met waarborg: daarnaast bieden wij ook een gamma van CO2 (koolzuur), helium en koelgassen aan, gekoppeld aan een waarborg.
  • Professioneel maatwerk mogelijk: maak gebruik van een vrijblijvende offerte voor wat betreft prijsvorming inzake omvangrijkere volumes aan gasflessen.

Wij kunnen ook langskomen om de mogelijkheden te bespreken en aan de hand van dit bezoek u een vrijblijvende offerte (voor industriële gassen, koelgassen en labogassen) bezorgen. Wij werken samen met tal van partners en kunnen dus eender waar in België u gasflessen aanbieden. Neem met ons contact op en we bekijken samen wat mogelijk is.

Drukregelaars

De zorg om drukregelaars/ontspanners hebben we toevertrouwd aan GCE. GCE is marktleider in materiaal voor snijden en lassen en in het vervaardigen van ventielen.
Op onze webshop kunt u reeds een greep uit dat assortiment van kwalitatieve drukregelaars ,aan scherpe prijzen, terugvinden. Naast dit assortiment kunnen we ook nog tal van andere modellen bezorgen. Gelieve hiervoor het aanvraagformulier in te vullen.

Steekwagens voor gasflessen

We steken – in alle bescheidenheid – niet onder stoelen of banken dat we met dit aanbod het meest uitgelezen online gamma ‘steekwagens’ aanbieden, gaande van eenvoudige modellen tot modellen met kantelassistentie, hefassistentie en modellen met hijsfunctie.

Gasflessen opslagcontainers, wandhouder en staander

Gasflessen vallen onder de zogenaamde gevaarlijke stoffen. Bij uitbreiding moeten we het dan ook hebben over de in overweging te nemen veiligheidsmaatregelen. Om hieraan tegemoet te komen, kunnen we u een uitgebreid assortiment aan opslagcontainers aanbieden. In dezelfde adem vindt u bovendien een bijkomend aanbod aan wandhouders en staanders om gasflessen op een verantwoorde en veilige manier te stockeren in uw magazijnen.

Veiligheidsschoenen (de ‘kwaliteitssterren’ uit ons aanbod 😊)

Wij kunnen ook steeds ter plaatse komen met een paar modellen zodat het iets makkelijker is om de verschillende modellen te vergelijken en een keuze te maken. Na dit bezoek kunnen wij een vrijblijvende offerte bezorgen op klantenmaat.

  • Puma: Puma zou Puma niet zijn als ze los van hun wereldwijd aanbod aan kwalitatieve sportschoenen ook geen uitstekend assortiment aan veiligheidsschoenen in hun aanbod hadden, met als toetje de ‘Puma-elegantie’
  • Albatros: heeft wellicht een iets minder sterk luidende naambekendheid, doch staat binnenin de Puma-groep, bekend voor zijn ijzersterke kwaliteits- en duurzaamheidsnormen.
  • Steel Blue: In de bouw-, olie- en gassector kan men moeilijk omheen dé Australische producent van veiligheidsschoenen. Ze staan niet enkel garant voor comfortabele, duurzame werkschoenen maar willen daarnaast ook nog een maatschappelijke rol vervullen. Zo steunen zij verschillende goede doelen. Zo bijvoorbeeld gaat een deel van de opbrengst van de Southern Pink Ladies-schoen naar Pink Ribbon (= De nationale organisatie in de strijd tegen borstkanker in samenwerking met de Koning Boudewijstichting.)
  • Sievi: de top veiligheidsschoenen uit Noord-Europa hebben we recent toegevoegd aan ons gamma. Is één van de enige fabrikanten van veiligheidsschoenen die alles nog in eigen beheer doet. Van productie tot distributie. Zijn schoenen van hoogstaande kwaliteit met tal van gepatenteerde innovaties die ervoor zorgen dat het langdurig dragen van werkschoenen geen probleem meer is.

Naast de hierboven aangegeven merken kunnen wij ook offertes bezorgen voor volgende merken van veiligheidsschoenen: Panda Safety, Cerva, Fridrich & Fridrich, Redbrick, Grisport, Safeworker en Bekina.

Bij aankoop via onze webshop krijgt u gratis een paar werksokken. Wanneer er 5 of meer paar zouden worden besteld krijgt u per schoen een gratis pakket van 3 paar werksokken.

DROOGIJS

Ook droogijs kunt u bij ons verkrijgen (wel op bestelling). Droogijs kent tal van toepassingen. Voor de horeca kunnen wij ook de Mistystix aanbieden. Deze roerstaafjes kan men vullen met wat droogijs en maken van uw cocktails zo veilige mistige lekkernijen.

Droogijs kan men daarnaast ook nog gebruiken voor: showeffecten, koeling, droogijsstralen, koudkrimpen en ongedierte bestrijding.

Wij kunnen steeds vrijblijvende offertes hiervoor bezorgen en willen zelf in overleg met klanten steeds een bepaalde hoeveelheid droogijs op voorraad nemen. Neem gerust contact met ons op.

 

Heftruck Aanbouwapparatuur– Milieu-opslagtechniek en containers voor gevaarlijke stoffen en recycleerbare stoffen

Op eenvoudig verzoek gelieve het aanvraagformulier aan te klikken kunnen we naast het standaard gamma ook de hierboven vermelde producten aanbieden

Thrill glazen koeler

THRILL producten vertegenwoordigen het perfecte evenwicht tussen design, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het resultaat is een aantrekkelijk, opvallend tijdloos design dat zich gemakkelijk aanpast aan elk type decor en stijl.

De behandeling van glazen met de THRILL machines maakt het mogelijk om tot 88% van microben op het oppervlak van het glaswerk dankzij de thermische schok van CO2.

 

EXTRA PRODUCTEN

In de mate van wat haalbaar is kunnen we uw steun en toeverlaat zijn in uw zoektocht naar een gepast aanbod aan aanverwante sectorproducten, als daar zijn lasdraad en baguettes…….Aarzel niet om ons ingesloten aanvraagformulier over te maken ingeval u meer info wenst omtrent 1 van onze producten. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

PARTNERS/VERDELERS GEZOCHT

Teneinde onze toekomstige expansieplannen verder vorm te geven zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste partners/verdelers in Vlaanderen, die ons gamma verder gestalte wensen te geven in hun regio. Ook aanleunende of afgeleide producten of diensten kunnen het voorwerp uitmaken van een lucratieve samenwerking. Neem vrijblijvend contact met ons op via bijgaand aanvraagformulier.