Contacteer ons

Onze gasflessenpartners/verdelers

Onze gasflessenpartners/verdelers

Wij proberen onze gasflessen in een zo groot mogelijk gebied aan te bieden en daarom zijn wij steeds op zoek naar partners/verdelers. Dit om u, als klant, steeds de mogelijkheid te geven om bij een verdeler in uw buurt langs te gaan en u zo kilometers en tijd te besparen.

  1. Partners voor huur-en waarborgflessen

Onze leverancier van de huurflessen heeft een netwerk van een 70tal verdeelpunten over gans België. Wij kunnen u dus vrijblijvende offertes bezorgen en u kunt, na aanmaak van een klantnummer in het systeem van de leverancier, bij een verdeler in uw buurt de flessen wisselen.

Daarnaast kunnen zij ook steeds de flessen leveren en bij het leveren van de volle flessen meteen de lege retour nemen.

     2. Partners voor gebruiksrechtflessen

Zoals hierboven reeds aangegeven zijn we nog volop op zoek naar verdelers voor dit type flessen. Vooral in regio’s Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams Brabant. Er zijn reeds partners die dit type van flessen verdelen in Temse, Bornem, Duffel, Pelt, Mol, Balen, Genk, Sint-Truiden en Houthalen-Helchteren.

Neem contact met ons op om na te gaan wie de dichtstbijzijnde verdeler/partner in uw buurt is.

Indien u zeker wilt zijn of deze verdeler het gevraagde product op voorraad heeft kunt u steeds eerst contact met ons opnemen. Wij checken dit voor u en nemen contact met u op.