Albatros Taravel Black/blue low S3L

Op bestelling

Artikelnummer: 64803.

Albatros Taravel Black/blue low S3L

94,99

Wissen

Kies aantal

Beschrijving

De Taraval Black/Blue Low S3L is de ideale werkschoen voor de harde werker. De schoen uit de nieuwe FLEXLITE lijn is voelbaar lichter, maar net zo veilig als andere Albatros werkschoenen. De doordachte, slijtvaste loopzool heeft een tussenzool van duurzaam EFFECT.FOAM en zorgt in combinatie met het Evercushion RELIEF voetbed voor optimaal comfort. Schacht is van duurzaam microvezel   FLEXLITE - Technologie en comfort gecombineerd in perfectie! FLEXLITE BUITENZOOL: Ervaar de revolutie in schoenzooltechnologie. De FLEXLITE loopzool maakt indruk met een ergonomische architectuur die niet alleen zorgt voor een licht draaggevoel, maar ook optimale ondersteuning biedt. Een slimme combinatie van lamellen en groeven voert vocht effectief af en bevordert een natuurlijke rolbeweging. Slijtvaste TPU-inzetstukken en versterkte ondersteuning voor de middenvoet bieden extra veiligheid. EFFECT.FOAM®: Comfort staat voorop met EFFECT.FOAM®. Een indrukwekkende 60% energieteruggave en 47% minder impact op botten en gewrichten stellen nieuwe normen. Lichtgewicht, krachtig en met een constant comfortniveau, maakt het werken zonder vermoeidheid mogelijk. HIEL- & VOETBOOGONDERSTEUNING: De veiligheid en ondersteuning die je voet verdient. Een driedimensionaal element, rechtstreeks afkomstig van de EFFECT.FOAM tussenzool, omsluit en ondersteunt de hiel en middenvoet. Het beschermt tegen verdraaiing en ondersteunt tegelijkertijd de natuurlijke beweging van de voet. EVERCUSHION® RELIËF: Voor het dagelijks comfort dat je voeten nodig hebben. Het ergonomisch gevormde hoogwaardige voetbed van EVERCUSHION® RELIEF bestaat uit verschillende lagen polyurethaan. Het beschermt niet alleen de hiel op betrouwbare wijze tegen schokken, maar garandeert ook langdurig comfort en prestaties, zelfs tijdens de meest veeleisende dagelijkse uitdagingen.   Materiaal van de neus: composiet Materiaal van de tussenzool: composiet

Specificaties
Maat

, , , , , , , , , , ,

Uitvoering

Veiligheidsklasse

Isonormering

Sectoren

, , , , , , ,

Water afstotend schoen

Ademende schoen

Antislip zool

Perforatiebestendig

Metaalvrij

Elektrostatische ontlading

Lichtgewicht schoen

Energie absorptie

wisselbare inlegzool

Leveringstermijn

Merk

Materiaal van neus

Composiet

Combinatie leder Textiel

Ook voor dames of unisex

Antistatische schoen

De Taraval Black/Blue Low S3L is de ideale werkschoen voor de harde werker. De schoen uit de nieuwe FLEXLITE lijn is voelbaar lichter, maar net zo veilig als andere Albatros werkschoenen. De doordachte, slijtvaste loopzool heeft een tussenzool van duurzaam EFFECT.FOAM en zorgt in combinatie met het Evercushion RELIEF voetbed voor optimaal comfort.

Schacht is van duurzaam microvezel

 

FLEXLITE – Technologie en comfort gecombineerd in perfectie!
FLEXLITE BUITENZOOL:
Ervaar de revolutie in schoenzooltechnologie. De FLEXLITE loopzool maakt indruk met een ergonomische architectuur die niet alleen zorgt voor een licht draaggevoel, maar ook optimale ondersteuning biedt. Een slimme combinatie van lamellen en groeven voert vocht effectief af en bevordert een natuurlijke rolbeweging. Slijtvaste TPU-inzetstukken en versterkte ondersteuning voor de middenvoet bieden extra veiligheid.

EFFECT.FOAM®:
Comfort staat voorop met EFFECT.FOAM®. Een indrukwekkende 60% energieteruggave en 47% minder impact op botten en gewrichten stellen nieuwe normen. Lichtgewicht, krachtig en met een constant comfortniveau, maakt het werken zonder vermoeidheid mogelijk.

HIEL- & VOETBOOGONDERSTEUNING:
De veiligheid en ondersteuning die je voet verdient. Een driedimensionaal element, rechtstreeks afkomstig van de EFFECT.FOAM tussenzool, omsluit en ondersteunt de hiel en middenvoet. Het beschermt tegen verdraaiing en ondersteunt tegelijkertijd de natuurlijke beweging van de voet.

EVERCUSHION® RELIËF:
Voor het dagelijks comfort dat je voeten nodig hebben. Het ergonomisch gevormde hoogwaardige voetbed van EVERCUSHION® RELIEF bestaat uit verschillende lagen polyurethaan. Het beschermt niet alleen de hiel op betrouwbare wijze tegen schokken, maar garandeert ook langdurig comfort en prestaties, zelfs tijdens de meest veeleisende dagelijkse uitdagingen.

 

Materiaal van de neus: composiet

Materiaal van de tussenzool: composiet

Klantenrviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.