Kiepcontainer Type 4A 600 (0,6m³), gelakt, (afrolmechanisme met automatische ontgrendeling)

Kiepcontainer Type 4A 600 (0,6m³), gelakt, (afrolmechanisme met automatische ontgrendeling)

1.309,44

Kies aantal

Beschrijving

Kiepcontainer Type 4A 600 (0,6m³), gelakt, (afrolmechanisme met automatische ontgrendeling) De automatische kieper met afrolsysteem - 3 automatische ontgrendelingspunten voor het verder naar voren kunnen leegkiepen in een grote container - automatisch beveiligd tegen onbedoeld afglijden - beveiligd tegen onbedoeld kiepen - gunstig lastzwaartepunt - plaatstaal met rondom randprofiel - stabiel basisframe met inrijdkoker - Draagkracht: 1000kg -  volume: 0,6m³ - gelakt: keuze tussen 5 RALkleuren (geeloranje, vuurrood, lichtblauw, resedagroen en muisgrijs). Geef bij de bestelling aan de kleur die u wenst Prijs is INCLUSIEF transport en BTW In onze productcataloog kunt u een totaaloverzicht terugvinden van hetgeen we kunnen aanbieden. Vraag vrijblijvende offertes aan. Wij kunnen u ook video’s bezorgen om u een beter beeld te geven. Opties:

  • verzinkt deksel, 2-zijdig te openen: 290,40€
  • olie- en waterdicht: 141,12€
Extra info omtrent Afrolmechanisme met automatische ontgrendeling: Behalve een afrolsysteem hebben deze containers ook een automatische ontgrendeling. Door de container op een bakrand te plaatsen of door druk tegen de containerrand uit te oefenen, wordt de container ontgrendeld. De handling met de trekkabel vervalt daardoor.

Kiepcontainer Type 4A 600 (0,6m³), gelakt, (afrolmechanisme met automatische ontgrendeling)

De automatische kieper met afrolsysteem

– 3 automatische ontgrendelingspunten voor het verder naar voren kunnen leegkiepen in een grote container

– automatisch beveiligd tegen onbedoeld afglijden

– beveiligd tegen onbedoeld kiepen

– gunstig lastzwaartepunt

– plaatstaal met rondom randprofiel

– stabiel basisframe met inrijdkoker

– Draagkracht: 1000kg

–  volume: 0,6m³

– gelakt: keuze tussen 5 RALkleuren (geeloranje, vuurrood, lichtblauw, resedagroen en muisgrijs). Geef bij de bestelling aan de kleur die u wenst

Prijs is INCLUSIEF transport en BTW

In onze productcataloog kunt u een totaaloverzicht terugvinden van hetgeen we kunnen aanbieden. Vraag vrijblijvende offertes aan.

Wij kunnen u ook video’s bezorgen om u een beter beeld te geven.

Opties:

  • verzinkt deksel, 2-zijdig te openen: 290,40€
  • olie- en waterdicht: 141,12€

Extra info omtrent Afrolmechanisme met automatische ontgrendeling:

Behalve een afrolsysteem hebben deze containers ook een automatische ontgrendeling. Door de container op een bakrand te plaatsen of door druk tegen de containerrand uit te oefenen, wordt de container ontgrendeld. De handling met de trekkabel vervalt daardoor.

Klantenrviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling voor "Kiepcontainer Type 4A 600 (0,6m³), gelakt, (afrolmechanisme met automatische ontgrendeling)"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algemene tevredenheid
Prijs
Service