Puma Cascades disc Low

Op bestelling

Artikelnummer: 64072.

Puma Cascades disc Low

156,39

Wissen

Kies aantal

Beschrijving

De Scuff Caps-serie is één van de meest succesvolle ontwerpen voor veiligheidsschoenen, speciaal ontworpen en gemaakt voor in de bouw, de machinebouw en de industrie. Deze reeks heeft een origineel en exclusief Puma Disc Vetersysteem Hier wordt hoge belastbaarheid van de schoen gecombineerd met ongeevenaard draagcomfort. Dat is met name in de bouw ook nodig, omdat schoenen regelmatig acht, negen of nog meer uren achtereen gedragen worden. De CASCADES LOW, met zijn zwarte schacht van gevet runderleder en sterk Cordura®, is niet alleen mooi strak ontworpen: deze schoen overtuigt ook met zijn bijzondere eigenschappen. Het in de hiel verwerkte EVER.FLEX ontkoppelingspunt helpt de voet om bij iedere stap het ideale contactpunt tussen hiel en grond te vinden - individueel aangepast aan gewicht, grootte en paslengte van de drager. Het VOLUME PLUS systeem zorgt voor nog meer comfort, doordat de speciale vorm van de leest meer plaats maakt voor de kleine tenen. Geheel metaal loos mede dankzij de Puma Disc sluiting op te schoen, deze sluiting maakt het gemakkelijk om de schoenen aan en uit te doen zelfs met handschoenen aan of handen bedekt in olie. De zool van de schoen is bestendigt tegen 300° C voor een korte duur en 150° C tot 30 minuten en ook nog eens slip resistent. Materiaal van de neus: composiet Materiaal van de tussenzool: composiet

Specificaties
Maat

, , , , , , , , ,

Uitvoering

Veiligheidsklasse

Isonormering

Sectoren

, , , ,

Water afstotend schoen

Antistatische schoen

Ademende schoen

Antislip zool

Perforatiebestendig

Metaalvrij

BOA

Leder

Bescherming tegen olie

Energie absorptie

Hittebestending

wisselbare inlegzool

Merk

Materiaal van neus

Composiet

De Scuff Caps-serie is één van de meest succesvolle ontwerpen voor veiligheidsschoenen, speciaal ontworpen en gemaakt voor in de bouw, de machinebouw en de industrie.

Deze reeks heeft een origineel en exclusief Puma Disc Vetersysteem

Hier wordt hoge belastbaarheid van de schoen gecombineerd met ongeevenaard draagcomfort. Dat is met name in de bouw ook nodig, omdat schoenen regelmatig acht, negen of nog meer uren achtereen gedragen worden. De CASCADES LOW, met zijn zwarte schacht van gevet runderleder en sterk Cordura®, is niet alleen mooi strak ontworpen: deze schoen overtuigt ook met zijn bijzondere eigenschappen.

Het in de hiel verwerkte EVER.FLEX ontkoppelingspunt helpt de voet om bij iedere stap het ideale contactpunt tussen hiel en grond te vinden – individueel aangepast aan gewicht, grootte en paslengte van de drager. Het VOLUME PLUS systeem zorgt voor nog meer comfort, doordat de speciale vorm van de leest meer plaats maakt voor de kleine tenen.
Geheel metaal loos mede dankzij de Puma Disc sluiting op te schoen, deze sluiting maakt het gemakkelijk om de schoenen aan en uit te doen zelfs met handschoenen aan of handen bedekt in olie.

De zool van de schoen is bestendigt tegen 300° C voor een korte duur en 150° C tot 30 minuten en ook nog eens slip resistent.

Materiaal van de neus: composiet

Materiaal van de tussenzool: composiet

Klantenrviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling voor "Puma Cascades disc Low"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algemene tevredenheid
Prijs
Service