Sievi Cobra Roller High +

Op bestelling

Artikelnummer: 52303.

Sievi Cobra Roller High +

302,96

Wissen

Kies aantal

Beschrijving

Enkelschoen met composiet teenbescherming, stalen tussenzool en memory foam ter ondersteuning van de enkel. De TractionPro-antislipzool staat garant voor uitstekende grip en slijtvastheid van deze veiligheidsschoen – het sportieve profiel van de zool zorgt voor grip en schokdemping, met name in de steungebieden van de voet. Het FlexEnergy®-veerelement neemt de ontstane bewegingsenergie op en geeft meer dan 55% van die energie weer terug aan uw stappen. De door Sievi ontwikkelde 3D-dry® voering verplaatst het vocht van het voetoppervlak naar de tweede laag van het voeringmateriaal en van daaruit via de bovenconstructie tot buiten de schoen. Het BOA® Fit System sluitmechanisme bestaat uit drie delen: een microregelbare knop, supersterke, lichte veter en geleiders die weinig wrijving veroorzaken. De unieke constructie is ontworpen om een snelle, moeiteloze en precieze pasvorm te garanderen. Materiaal van de neus: composiet Materiaal van de tussenzool: Staal Bovenmateriaal: Microvezel Video voor meer info

Specificaties
Ademende schoen

Antislip zool

Antistatische schoen

Bescherming tegen olie

Elektrostatische ontlading

Energie absorptie

BOA

Hittebestending

Isonormering

Maat

, , , , , , , , , , , , ,

Materiaal van neus

Composiet

Merk

Ook voor dames of unisex

Perforatiebestendig

Sectoren

, , , , ,

Soft impact schuimrubber

Uitvoering

Veiligheidsklasse

Water afstotend schoen

wisselbare inlegzool

Enkelschoen met composiet teenbescherming, stalen tussenzool en memory foam ter ondersteuning van de enkel. De TractionPro-antislipzool staat garant voor uitstekende grip en slijtvastheid van deze veiligheidsschoen – het sportieve profiel van de zool zorgt voor grip en schokdemping, met name in de steungebieden van de voet. Het FlexEnergy®-veerelement neemt de ontstane bewegingsenergie op en geeft meer dan 55% van die energie weer terug aan uw stappen.

De door Sievi ontwikkelde 3D-dry® voering verplaatst het vocht van het voetoppervlak naar de tweede laag van het voeringmateriaal en van daaruit via de bovenconstructie tot buiten de schoen.
Het BOA® Fit System sluitmechanisme bestaat uit drie delen: een microregelbare knop, supersterke, lichte veter en geleiders die weinig wrijving veroorzaken. De unieke constructie is ontworpen om een snelle, moeiteloze en precieze pasvorm te garanderen.
Materiaal van de neus: composiet
Materiaal van de tussenzool: Staal
Bovenmateriaal: Microvezel

Video voor meer info

Klantenrviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling voor "Sievi Cobra Roller High +"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algemene tevredenheid
Prijs
Service